You Are Here: Home » Kuriozitete » LAJM TRONDITËS! KONSUMOJMË EMBRIONE NJERËZISH PA E DITUR! LEXONI LISTËN E PRODUKTEVE…

LAJM TRONDITËS! KONSUMOJMË EMBRIONE NJERËZISH PA E DITUR! LEXONI LISTËN E PRODUKTEVE…

Nga Lorena Stroka

As vetë s’e mbaj mend se sa herë kam ardhur përqark dhomës kur dëgjova për herë të parë këtë lajm tronditës dhe neveritës njëkohësisht!

Vetëm pak kohë më parë mësuam se brumrat e gatshëm (p.sh. i picave) përmbajnë qime të përpunuara njerëzish, (aminoacidin L-cysteine) si përbërës me veti përmirësuese. Dhe tani, përballemi me një tjetër lajm të frikshëm. Bëhet fjalë për një përbërës (përforcues-shijeje) që gjendet në pjesën më të madhe të produkteve që konsumojmë përditë.

Në këtë mënyrë, sa herë që konsumojmë këto lloj produktesh (thelbësisht mish dhe gjak të përpunuar njeriu), padashur bëhemi pjesë e ceremonive satanistike.

Megjthëse ky zbulim është kryer qysh në mars të 2011, në Shqipëri ende s’është përmendur si lajm, pasi mediat aty, janë të zëna me zbulimet e “zogjve” të këngëtarëve!/albstroka.com/

Kompania bioteknologjike që përdor në produktet e saj qeliza embrionesh njeriu quhet… Senomyx!

Hidhini një sy listës së produkteve që me siguri keni konsumuar (pa e ditur) qoftë dhe një prej tyre:

PEPSICO

Pepsi, Mountain Dew and Mist

Aquafina

Juices Tropicana, Dole, SoBe, Ocean Spray,

Lipton Tea

Gamesa Cookies Online

Quaker Oats cereals and granola bars and

Frito Lay’s chips, Sabritas, Doritos, Tostitos, Cheetos, Ruffles,

Sonric’s Sweets

Gatorade

Coffee: Frappuccino, Seattle’s Best Coffee,
CADBURY ADAMS (Kraft Foods)

Chewing Trident, Dentyne, Clorets, Chiclets and Bubaloo

Halls lozenges and Deemint

Crackups

Cadbury Chocolates, Toblerone, and Marabou

Kool-aid, Clight, Frisco, Tang

Jello Gelatin

Planter’s Peanuts

Gevalia and Maxwell House Coffee

Nabisco crackers, Oreo cookies, Chips Ahoy! Ritz, Bran, Marbudorada
A1 Steak Sauce

Oscar Mayer meats

Philadelphia Cream Cheese, Cheese Whiz, Singles, Parmesan

Capri Sun drink

Honey Maple Log Cabin

Mayonnaise

Royal

Mircale Whip Whipped Cream

Nestle
Nescafe Classic Coffee, Decaf, Taster’s Choice, Nescafe Gold,

Chocolates
Crunch, Baby Ruth, Butterfinger, Aero, Cailler, Kit Kat, Orion, Smarties, Wonka,

Drinks: Juicy Juice, Nesquik, Milo, Nestea

Infant Food: Cerelac, Gerber Graduates, NaturNes, Nestum,

Food: Hot Pockets, Lean Cusine Frozen Food, Pasta Buitoni, Herta, Maggi, Stouffer’s, Thomy

Cereals: Chocapic, Cini Minis, Cookie Crisp, Estrelitas, Fitness, Nesquik,

Water: Pure Life, Perrier, Poland Spring, S.Pellegrino

Milk: Carnation Coffee Mate, Laitiere, NIDO Milk

Vitamin: Boost, Nutren Junior, Peptamen AF, Resource

High: Dreyer’s, Extreme, Hagen Dazs, Movenpick, Nestle Ice Cream

Pet foods: Alpo, Baker’s, Benful, Cat Chow, Chef Michael’s, Dog Chow, Fancy Feast, Felix, Friskies, Gourmet, bloom, Purina ONE, Purina Pro Plan

Sports Nutrition: Power Bar Performance

Weight: Jenny Craig

Shiten në farmaci:

ProQuad (MMR + Chickenpox – Merck)

Varivax (Chickenpox – Merck)

Pentacel (Polio + DTaP + HiB – Sanofi Pasteur)

Vaqta (Hepatitis-A – Merck)

Havrix (Hepatitis-A – Glaxo SmithKline)

Twinrix (Hepatitis-A and B combo – Glaxo)

Zostavax (Shingles – Merck)

Imovax (Rabies – Sanofi Pasteur)

Pulmozyme (Cystic Fibrosis – Genentech)

Enbrel (Rheumatoid Arthritis – Amgen)/albstroka/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top