You Are Here: Home » Gnomonologji » MË MIRË TË JESH ARMIKU I NJË NJERIU TË MIRË SE SA MIKU I NJË TË LIGU… BRETKOSA NË LIQEN NUK E NJEH PAFUNDËSINË E DETIT!

MË MIRË TË JESH ARMIKU I NJË NJERIU TË MIRË SE SA MIKU I NJË TË LIGU… BRETKOSA NË LIQEN NUK E NJEH PAFUNDËSINË E DETIT!

0002507D93181201F51573807Shqipëroi: Lorena Stroka – Roehmapton University, UK

  • Më mirë të jesh armiku i një njeriu të mirë se sa miku i një të ligu!
  • Bashkëshortët janë si dora dhe syri. Kur lëndohet dora, syri qan, dhe kur syri qan, dora i fshin lotët.
  • E rëndësishmja nuk është të mbani me zor diçka që po largohet, por të mos përzini atë që po afrohet!
  • Mendoni sa të doni, por kur të mbaroni, pushoni së menduari!
  • Bretkosa në liqen nuk e njeh pafundësinë e detit.
  • Askush nuk u rrëzua nga të qëndruarit shtrirë.
  • Lumenjtë më të thellë rrjedhin në heshtje./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top