You Are Here: Home » 2018 » May

KREMI ULTRA EFIKAS QË ELIMINON RRUDHAT E SHPREHISË NË 1 MUAJ

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve! Pas një pranie gati 10 vjeçare në gazetarinë internetike është normale që të lexohesh, komentohesh, pëlqehesh, pse jo dhe të urrehesh ndonjëherë... Të gjithë ne që shkruajmë, e dimë fort mirë, që lexuesit tanë më besnikë nuk janë “adhuruesit” tanë, por urrejtësit tanë. Janë ata që shfletojnë faqet tonë kushedi sa herë në ditë, jo nga malli, por nga halli – vetëm dhe ...

Read more

ÇFARË ËSHTË ÇAJI I TULLAVE?

Nga Lorena Stroka Çaji përbën një ndër pijet më të shëndetshme e më të lehta për t'u përgatitur. Nuk janë të pakta vendet që e shijojnë atë në përditshmërinë e tyre, veçanërisht ato lindore, të cilat kanë rrënjë të thella kulturore në konsumin e çajit. Në vija të përgjithshme, ne njohim çajin e gjelbër e të zi, varietet aromatike dhe ato me shije frutash. Megjithatë ka shumë lloje të përgatitura nga përbërë ...

Read more

ZBULIM I PABESUESHËM NË LIDHJE ME INTELIGJENCËN E BLETËVE!

Nga Lorena Stroka Shkencëtarët australianë dhe francezë shprehen se përmes disa eksperimenteve të kryera kanë zbuluar se bletët mund të kuptojnë nocionin e zeros dhe asgjësë, fakt i cili sipas tyre ngre pyetjen nëse ekskluzivitetin e kësaj aftësie e gëzojnë vetëm njerëzit apo dhe gjallesa të tjera mes nesh! Përgjithësisht, bletët njihen si insekte inteligjente, dhe këtë e dëshmojnë jo pak studime shkencore ...

Read more

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top