You Are Here: Home » Kuriozitete » ÇFARË ËSHTË FABRIKA E MUSHKONJAVE DHE PËRSE SHËRBEN?

ÇFARË ËSHTË FABRIKA E MUSHKONJAVE DHE PËRSE SHËRBEN?

lorena-stroka-shkrimtare-gazetare-poete-fabrika-e-mushkonjave-albstroka-blog-wikipedia-biografia-kontaktNga Lorena Stroka

Kina është një ndër vendet më largpamëse në botë, dhe me të drejtë e meriton të krenohet për idetë e saj gjeniale. Një prej nismave më të dobishme kineze është dhe operimi i fabrikës më të madhe të mushkonjave në rang botëror, që synon luftimin e etheve të dengut!
Në mënyrë të veçantë, shkencëtarët infektojnë mushkonjat meshkuj me baktere të veçanta që i bëjnë ato jopjellore, dhe më pas i lëshojnë për të infektuar femrat me qëllim ngadalësimin gradual të riprodhimit të tyre! Flasim për plot 20 milionë insekte në javë – shifër marramendëse, jo shaka!/albstroka.com
© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top