You Are Here: Home » 2019 » April » 01

PËRSHËNDETJE NGA LONDRA!

Nga Lorena Stroka Po ç’është kjo punë kështu me mua? Mungesa, mungesa dhe përsëri mungesa – për mirë ama. Marsin e sivjetshëm do ta cilësoja si muajin më të bukur të së paku 3-4 viteve të fundit. Sinqerisht e kam shijuar pafundësisht në çdo aspekt. Megjithëse nuk ia çoj mirë me surprizat, domethënë jam më tepër tip që pëlqen organizimin-planifikimin, këtë herë udhëtimi në Londër që më pati rezervuar im shoq ...

Read more

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top