You Are Here: Home » Gnomonologji » HIJA » KOHA FLUTURON MBI NE, POR LË PAS HIJEN E VET!

KOHA FLUTURON MBI NE, POR LË PAS HIJEN E VET!

Përktheu: Lorena Stroka

  • I dhashë të gjitha Diellit. Gjithçka, përveç hijes sime. (Guillaume Apollinaire, 1880 – 1918, shkrimtar Francez).
  • Kur drita është e shtrembër, edhe hija është e shtrembër.
  • Nuk mund të lëvizësh më shpejt se hija jote. (Fjalë e urtë Ruse)
  • Koha fluturon mbi ne, por lë pas hijen e vet. (Nathaniel Hawthorne, 1804 – 1864, shkrimtar Amerikan).
  • Çdo gjë që shohim është hija që hedhin ato që nuk shohim. (Martin Luther King, 1926 – 1068, udhëheqës Afro-amerikan).
  • Njeriu është ëndrra e një hijeje. (Pindaros, 522 – 438 p.e.r., poet i lashtë lirik).
  • Miku i mirë dhe hija shfaqen vetëm kur shkëlqen dielli. (Shkrimtar Amerikan).

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top