You Are Here: Home » 2018 » December

KU KA QËNDRESË, KA DHE SHPRESË!

Nga Lorena Stroka Duke qenë se në shoqërinë bashkëkohore, rinia ndihet gjithnjë e më e ekspozuar dhe e pambrojtur karshi plotfuqishmërisë së shtetit, zhvillimi i një politike aktive me qëllim krijimin e kushteve për qëndresë dhe mbrotje të drejtash, tingëllon mëse i domosdoshëm! Tashmë, të rinjtë tanë e kanë kuptuar këtë, ndaj dhe po rrezikojnë të ngrenë në supe një barrë të rëndë, të cilën thellësisht as v ...

Read more

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top