You Are Here: Home » 2020 » July

E RRALLË! LINDË FOSHNJË ME DY GOJË!

Nga Lorena Stroka Duke ditur që në zhvillimin e një fetusi përfshihen procese të panumërta biologjike ndonjëherë ndodhë që disa prej tyre të mos shkojnë si duhet. Kjo është arsyeja pse gratë u nënshtrohen një serë analizave gjatë shtatzënisë, me qëllim që të jenë të gatshme për çdo të papritur të mundshme. Dhe që të lindë një fëmijë me dy gojë padyshim është diçka e pazakontë! Gjatë një ekzaminimi fetal në ...

Read more

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top