You Are Here: Home » Mjekësi » Andrologji » Përmasat mesatare të penisit në Europë janë…

Përmasat mesatare të penisit në Europë janë…

Nga Lorena Stroka

Sipas një ankete të kryer nga Instituti Gjerman për Prezervativë, Grekët janë meshkujt me penisin më të vogël në Europë.

 • Francë: 15. 48 cm
 • Suedi: 15. 45 cm
 • Estoni: 15. 40 cm
 • Hungari: 14. 99 cm
 • Austri: 14. 89 cm
 • Holandë dhe Poloni: 14. 80 cm
 • Gjermani: 14. 61 cm
 • Belgjikë: 14. 40 cm
 • Portugali: 14. 10 cm
 • Finlandë: 13. 30 cm
 • Spanjë dhe Itali: 13. 70 cm
 • Greqi: 12. 18 cm

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top