You Are Here: Home » Mjekësi » Andrologji » PENISI I DYFISHTË

PENISI I DYFISHTË

Nga Lorena Stroka

Difalia është një gjendje gjatë së cilës foshnja (mashkull) lind me dy penisë. Ky është një çrregullim jashtëzakonisht i rrallë me afro vetëm 1000 raste të raportuara në mbarë botën. Raportimi i parë u krye në vitin 1609 nga Johannes Jacob Wecker.

Funksionet si ejakulimi (derdhja e spermës), erekcioni dhe urinimi mund të kryhen normalisht që nga të dy penisët. Gjithashtu, mund të jenë identikë ose të kenë madhësi të ndryshme./Albstroka/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top