You Are Here: Home » Posts tagged "albstroka-blog" (Page 18)

PSE BURRAT E KANË HUNDËN MË TË MADHE SE GRATË?

Nga Lorena Stroka Përfundimisht, shkencëtarët arritën të japin një përgjigje bindëse lidhur me pyetjen se pse meshkujt e kanë hundën më të madhe se femrat, akoma dhe në ato raste kur dy persona të seksit të kundërt kanë të njëjtën gjatësi apo peshë trupore?! Sipas studiuesve, ky ndryshim ka të bëjë me faktin që meshkujt kanë më shumë masë muskulore se sa femrat, gjë që kërkon më shumë oksigjen për mirëmbajt ...

Read more

PAMJE RRËQETHËSE NGA JETIMËT NË SIRI!

Nga Lorena Stroka Imazhi rrëqethës i vogëlushit të braktisur, të paushqyer, të palarë dhe plot me miza në mesin e rrugës, nuk është pjesë e ndonjë arkivi nga Lufta e Parë apo e Dytë Botërore, por, një foto e shkrepur në vitin 2014, në Siri. Kjo është gjendja e sotme e fëmijëve jetim aty. Jeta e të cilëve vështirësohet dita-ditës. Ardhja  e dimrit, ka rritur nevojat e tyre themelore për ushqyerje, strehim, v ...

Read more

LIRIA SEKSUALE DHE PRIRJET E REJA… (HOT)

Nga Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve! Liria seksuale që interneti u ofroi bujarisht përdoruesve të vet, krijoi tendenca dhe sjellje të reja brenda dhe jashtë dhomës së gjumit... Në këtë mënyrë, foreplay (paraloja) nisi të plotësohej nga after play (pasloja), dhe casual sex (seksi rastësor) nga cyber sex (seksi në internet)... Le të njihemi me disa prej prirjeve më të fundit të seksit... After play Në ...

Read more

SEKRETE TË VOGLA PËR FLOKË TË ARTA (foto ilustruese)

© Lorena Stroka Nuk e di se çfarë vëreni ju, por, gjëja e parë që unë shikoj te një femër janë flokët, sidomos kur janë të gjata, nga natyra, jo parukierja. I kam pikë të dobët, më pëlqejnë shumë kur janë të dendura dhe të krehura mirë. Nuk jam e fiksuar pas ngjyrave, (dhe pse parapëlqej flokët e verdha). Ato që s'shikoj dot me sy janë extensions (tufat/zgjatimet artificiale), kaq shumë të përhapura në ditë ...

Read more

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top