You Are Here: Home » Kuriozitete » PSE BURRAT E KANË HUNDËN MË TË MADHE SE GRATË?

PSE BURRAT E KANË HUNDËN MË TË MADHE SE GRATË?

Nga Lorena Stroka

Përfundimisht, shkencëtarët arritën të japin një përgjigje bindëse lidhur me pyetjen se pse meshkujt e kanë hundën më të madhe se femrat, akoma dhe në ato raste kur dy persona të seksit të kundërt kanë të njëjtën gjatësi apo peshë trupore?!

Sipas studiuesve, ky ndryshim ka të bëjë me faktin që meshkujt kanë më shumë masë muskulore se sa femrat, gjë që kërkon më shumë oksigjen për mirëmbajtje. Pra, sa më të madhe e ka hundën, aq më shumë oksigjen thith./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top