You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » PAMJE RRËQETHËSE NGA JETIMËT NË SIRI!

PAMJE RRËQETHËSE NGA JETIMËT NË SIRI!

Nga Lorena Stroka

Imazhi rrëqethës i vogëlushit të braktisur, të paushqyer, të palarë dhe plot me miza në mesin e rrugës, nuk është pjesë e ndonjë arkivi nga Lufta e Parë apo e Dytë Botërore, por, një foto e shkrepur në vitin 2014, në Siri. Kjo është gjendja e sotme e fëmijëve jetim aty. Jeta e të cilëve vështirësohet dita-ditës. Ardhja  e dimrit, ka rritur nevojat e tyre themelore për ushqyerje, strehim, veshmbathje, trajtim mjekësor, mjete ngrohëse, dhe mbi të gjitha, për DASHURI!/ALBSTROKA.COM/

© AlbStroka.om

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top