You Are Here: Home » 2019 » January » 04

SPECIALISTËT PËRGJIGJEN: JA SA FYTYRA MBAN MEND NJERIU MESATAR!

Nga Lorena Stroka Njeriu mesatar mund të njohë përafërsisht 5000 fytyra të afërmish, miqsh, të famëshmish apo dhe njerëzish të takuar rastësisht, ndërsa ata me super aftësi, janë në gjendje të kujtojnë deri në 10.000 njerëz. Kjo është hera e parë që shkencëtarët bëjnë një vlerësim të tillë, të bazuar në prova! Në këtë përfundim arritën një ekip specialistësh britanikë pas eksperimenteve të kryera në 25 vull ...

Read more

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top