You Are Here: Home » 2021 » April » 02

ZOGJ ME MUSTAQE!

Nga Lorena Stroka Shpendët e lezetshëm që shihni më sipër i përkasin familjes Laridae dhe jetojnë në koloni të mëdha, kryesisht në Peru. Ngjyra e tyre është gri e errët, ndërsa sqepin dhe këmbët i kanë të kuqrremta. Karakteristika më e veçantë e zogjve në fjalë janë "mustaqet" e bardha, të cilat shtrihen në pjesën e prapme të kokës së tyre, zakonisht duke formuar një pjerrësi të lehtë. Inca Tern janë rreth ...

Read more

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top