You Are Here: Home » Kuriozitete » ZOGJ ME MUSTAQE!

ZOGJ ME MUSTAQE!

zogNga Lorena Stroka

Shpendët e lezetshëm që shihni më sipër i përkasin familjes Laridae dhe jetojnë në koloni të mëdha, kryesisht në Peru.

Ngjyra e tyre është gri e errët, ndërsa sqepin dhe këmbët i kanë të kuqrremta. Karakteristika më e veçantë e zogjve në fjalë janë “mustaqet” e bardha, të cilat shtrihen në pjesën e prapme të kokës së tyre, zakonisht duke formuar një pjerrësi të lehtë.

Inca Tern janë rreth 40 cm të gjatë dhe jetojnë në zona shkëmbore pranë brigjeve./albstroka.com

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top