You Are Here: Home » 2021 » September

PRIFTËRESHAT E VIRGJËRA DHE ABSTENIMI NGA SEKSI PËR 30 VJET!

Nga Lorena Stroka Në mitologjinë greke, Hestia ishte perëndesha e familjes dhe zjarrit që digjej në çdo shtëpi. Pas themelimit të tempullit të perëndeshës Hestia në Romën e Lashtë, mbretërit i kthenin vajzat e reja në priftëresha, të njohura ndryshe si “Priftëreshat e Virgjëra!” Detyra e tyre ishte të kujdeseshin për zjarrin e shenjtë të perëndeshës që digjej në qendër të tempullit. Sipas historianëve, përz ...

Read more

SI TË HIDRATONI FLOKËT PAS PERIUDHËS SË VERËS

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve! Kripa, dielli, pluhuri, produktet e stilimit por dhe mungesa e vitaminave mund të dobësojnë cilësinë e flokëve tuaj, duke i bërë ato më të thata dhe pa shkëlqim. Mos harroni të kujdeseni për to rregullisht, mënyra ka sa të doni, mjafton të mos përtoni. Ja një maskë që e përdor shumë shpesh edhe unë vetë, sidomos gjatë mujave të verës. Përbërësit 1 vezë 3-4 lugë gjel ...

Read more

RECETA QË ELIMINON DËMTIMET E LËKURËS NGA DIELLI

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve! Ç’bëhet kështu? Si ka mundësi që s’paskam postuar asgjë për shumë kohë?! Si duket periudha e gjatë e izolimit pati një ndikim jashtëzakonisht negativ në jetët tona. Personalisht e përjetova shumë keq, si kurrë më parë ndalova të ëndërroja, të bëja plane afatgjate! Ndjeva frikë për prindërit, veten, familjen, të ardhmen e fëmijëve. Mos mendoni se tani jam çliruar plo ...

Read more

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top