You Are Here: Home » Kuriozitete » EROTIZMI I NATYRËS!

EROTIZMI I NATYRËS!

Nga Lorena Stroka

Përfundimisht vërtetohet më së miri se perceptimi i përbashkët që kërkon të mos ekzistojnë gjëra “të pista”, por vetëm mendje “të pista” që interpretojnë banalisht çdo gjë që shohin ndoshta është një nga mashtrimet më të mëdha të njeriut.

Duke parë fotot e mëposhtme është fare e lehtë të kuptojë njeri se çfarë kishte në mendje Zoti para se të krijonte botën: një gërshetim formash dedikuar erosit, seksit dhe bashkimit shpirtëror/trupor. Format joshëse që na rrethojnë kaq bukur në natyrë na kujtojnë përditë qëllimin e ekzistencës sonë, që përbën pjesë e madhështisë së natyrës: marrëdhëniet seksuale, krijimin e vazhdueshëm, rikrijimin, bashkimin e dy gjërave në një të vetme si dhe lindjen e një të reje…

Kjo, pra, është bukuria e botës që siç dëshmohet përmes fotove ka një natyrë tejet erotike…/Albstroka/

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top