You Are Here: Home » Gnomonologji » Në jetë është e vështirë të…

Në jetë është e vështirë të…

Përktheu: Lorena Stroka

 • Të pranosh fajin tënd.
 • Të presësh një zakon të keq.
 • Të duash armikun tënd.
 • Të mendosh logjikshëm.
 • Të pranosh paditurinë tënde.
 • Të anulosh një ndëshkim.
 • Të plakesh bukur.
 • Të bësh durim pa u nxituar.
 • Të presësh pa u nxituar.
 • Të jesh shpërfillës në të qeshur.
 • Të vendosësh pa paragjykime.
 • Të dish të heshtësh.
 • Të urresh mëkatin, por të duash mëkatarin.
 • Të vetëpërqëndrohesh brenda zhurmës.
 • Të pranosh urrejtjen pa hidhërim.
 • Të vëllazërohesh pa humbur personalitetin tënd.
 • Të shërbesh pa shpërblesë dhe pa mirënjohje.

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top