You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » GJUHËSI » Përfundimisht YOLO zë vendin që i takon!

Përfundimisht YOLO zë vendin që i takon!

albstroka-blog-shkrime-nga-lorena-stroka-yolo-perfshihet-ne-fjalorin-e-oksforditNga Lorena Stroka

Për pjesën më të madhe të rinisë bashkëkohore, përdorimi i YOLO-s është shndërruar në një ndër sloganët më të njohur në të folurën e përditshme. Akronimi You Only Live Once, ose siç themi në shqip Jeton Vetëm Njëherë, falë përdorimit të gjerë, arriti të klasifikohet në 1.200 shënimet e reja që do të përfshihen në fjalorin e famshëm të Oksfordit.

Fjalori në fjalë, është një botim me peshë historike, i cili njihet anembanë botës si një udhëzues absolut për kuptimin, prejardhjen dhe shqiptimin e thuajse 830.000 fjalëve dhe termave të ndërlikuara të gjuhës angleze./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top