You Are Here: Home » Mjekësi » Psikologji » BËMË NËNË TË TË NGJAJ!

BËMË NËNË TË TË NGJAJ!

Nga Lorena Stroka

E keni dëgjuar atë shprehjen e vjetër popullore që thotë: “Bëmë nënë të ngjaj?” Më të rriturit në moshë besoj se po! Mendoni se është një thënie rastësore e bazuar vetëm te ngjashmëria fizike, apo është dashur të thuhet edhe diçka tjetër, ndoshta më domethënëse?

Sipas një hulumtimi të kryer në Britaninë e Madhe është gjetur se rrënjët e tradhtisë femërore qenkan goxha të thella… dhe se vajzat ndjekin më së shumti “gjurmët” e nënave të tyre.
Pjesa dërrmuese e femrave tradhtare që morën pjesë në kërkim, pranuan se dhe nënat e tyre nuk kishin qenë besnike ndaj bashkëshortëve të tyre.

U pa puna, këtej e tutje, para se të kërkohet dora e një vajze duhet “situr” e shkuara së ëmës!/albstroka.com/

© Albstroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top