You Are Here: Home » Mjekësi » Psikologji » CILAT JANË TIPARET E PERSONAVE QË MENDOJNË ME… ZEMËR?

CILAT JANË TIPARET E PERSONAVE QË MENDOJNË ME… ZEMËR?

albstroka-blog-facebook-karakteristikat-e-personave-qe-mendojne-me-zemer.shkrim-nga-lorena-stroka-gazetare-poete-shkrimtare=perkthyese-shqiptareNga Lorena Stroka

Është fakt që çdo vendim i rëndësishëm ndërmerret me logjikë ose zemër. Por, me çfarë mendojmë? Ka disa karakteristika lehtësisht të dallueshme që bëjnë ndryshimin mes atyre që mendojnë me logjikë dhe atyre që mendojnë me… zemër.

Më kryesoret janë:

  1. U duhet fare pak kohë për të ndërmarrë një vendim.
  2. Kanë mirëkuptim të shkëlqyer.
  3. Flasin hapur për ndjenjat e tyre dhe nuk u vjen aspak turp për ato.
  4. Stresohen shpejt.
  5. Kanë instinkt të zhvilluar.
  6. Janë mirëdashës, krijojnë pozitivitet përreth tyre.
  7. E bëjnë gjithçka me zemër dhe veprojnë vetëm në bazë të saj./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top