You Are Here: Home » Mjekësi » Psikologji » SA DASHURI TAKOJMË NË JETË? SHKENCA PËRGJIGJET…

SA DASHURI TAKOJMË NË JETË? SHKENCA PËRGJIGJET…

sa-dashuri-takojme-ne-jetesn-tone-albstroka-blog-psikologji-lorena-stroka-gazetareNga Lorena Stroka

Shkenca jep përgjigjen e vet në një ndër pyetjet më pickuese për sa i përket dashurisë…

Nga 2000 persona që u pyetën për historinë e flirteve dhe lidhjeve të tyre erotike, por, dhe në bazë të përgjigjeve që ata dhanë, u vërejt se pavarësisht numrit të lidhjeve të krijuara në jetë, njerëzit takojnë mesatarisht vetëm 2 herë dashurinë e madhe.

Një në shtatë të anketuar nuk beson se partneri i tanishëm është dashura absolute e jetës së tij, ndërsa 73% e tyre u kompromentuan në një lidhje, pasi dashuria e madhe e  jetës së tyre nuk kishte fund të lumtur.

Madje, 17% e tyre deklaruan se dashuria e madhe u trokiti në derë tepër vonë, kur ata tashmë kishin krijuar një lidhje tjetër serioze, megjithëse nuk karakterizohej si më e zjarrta./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top