You Are Here: Home » Mjekësi » ÇFARË THOTË SHKENCA PËR BURRAT DHE DASHURINË ME SHIKIM TË PARË?

ÇFARË THOTË SHKENCA PËR BURRAT DHE DASHURINË ME SHIKIM TË PARË?

SONY DSCNga Lorena Stroka

Mund të harrojnë përvjetorët dhe të blejnë dhurata minutën e fundit të Shën Valentinit, por kur vjen fjala te spontaniteti i ndjenjave, duket se burrat janë më romantikë se gratë. Të paktën, këtë tregon një studim jo fort i hershëm, i cili shqyrtoi 70.000 vullnetarë nga e gjithë bota, në lidhje me dashurinë dhe marrëdhëniet intime.

Sipas kërkimit rezultoi se 48% e burrave ishin dashuruar me shikim të parë, ndërkohë që e njëjta gjë kishte ndodhur vetëm me 28% të grave!

Hulumtimi u bazua në një pyetësor prej 1.300 pyetjesh të ndryshme. Pyetjet kishin të bënin me gjithçka – seksin, hiret fizike, por dhe elementet e personalitetit të partnerit të mundshëm erotik.

Një tjetër gjetje e rëndësishme ishte numri i lartë i të kënaqurve, imagjinoni 74% e vullnetarëve u shprehën se ndihen të lumtur në marrëdhënien e tyre, ndërsa 66% e tyre pohuan se kanë gjetur “shpirtin binjak”./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top