You Are Here: Home » 2021 » May » 02

FARAONI QË JETOI PAK DHE U MBAJT MEND GJATË!

Nga Lorena Stroka Tutankhamuni është mbase Faraoni më në zë i Egjiptit të Lashtë, por jo sepse bëri diçka të lavdishme ndërsa ishte gjallë. Ai u bë i njohur në të gjithë botën, sepse zotëronte të vetmin varr të paprekur faraonik të gjetur ndonjëherë! Tutankhamuni vdiq kur ishte vetëm 19 vjeç. Mbretëroi thuajse 10 vjet dhe nuk la pas ndonjë vepër madhore. Nuk kishte fëmijë dhe vdiq aq papritur, saqë u detyru ...

Read more

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top