You Are Here: Home » Mjekësi » Gjinekologji » CILAT JANË NIVELET NORMALE TË HORMONEVE NË FILLIM TË CIKLIT?

CILAT JANË NIVELET NORMALE TË HORMONEVE NË FILLIM TË CIKLIT?

© Lorena Stroka

Cikli mujor i femrave varet plotësisht nga funksioni i mirë i 4 hormoneve, FSH, LH, E2 dhe PRG.

Nivelet normale të këtyre hormoneve në fillim të ciklit menstrual (periodave) janë:

FSH: 2-10mIU/ml
LH: 0,5-5 mIU/ml
E2:20-100 pg/ml
PRG:6-30 ng/ml/AlbStroka.com/
 

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top