You Are Here: Home » Mjekësi » SI TË TRAJTONI ANKTHIN, NERVOZIZMIN DHE PAGJUMËSINË

SI TË TRAJTONI ANKTHIN, NERVOZIZMIN DHE PAGJUMËSINË

© Lorena Stroka

NEUROTONE

Shpesh herë detyrimet e përditshmërisë krijojnë ankth dhe nervozizëm. Trajtojini me Neurotone, një kombinim i veçantë bimësh me efekte qetësuese. Neurotone nuk ndikon në asnjë mënyrë gjendjen mendore apo shëndetësore, dhe mbi të gjitha nuk shkakton asnjë varësi…

B-COMPLEX

Në qoftë se sistemi juaj nervor… testohet ashpër, trajtojeni natyrshëm dhe në mënyrë sa më efikase. Kombinimi i vitaminave B-Complex mbështet sistemin nervor, përforcon kujtesën, gjithashtu, ushqen lëkurën dhe flokët.

MAGNESIUM

Qetësohuni dhe forcohuni sa më shumë, pa humbur energjinë tuaj. Magnesium është i veçantë për ankthin, nervozizmin dhe stresin muskulor. Është mëse rezultativ për trajtimin e dhembjeve të periodave dhe dhembjet muskulore.

VALDRIAN

Zgjidhja natyrale për ankthin dhe pagjumësinë. Është barnë tradicionale, me prejardhje bimore, përbërësi kryesor i saj është valeriana, e njohur gjerësisht për trajtimin e ankthit mendor dhe luftimin e pagjumësisë.

GOOD NIGHT

Në qoftë se makthi i… pagjumësisë ju viziton shpesh, tani gjetët zgjidhjen për gjumë të garantuar. Good Night, përveçëse është një qetësues i sigurtë për sa i përket përmbajtjes së vet, deri tani nuk ka shkaktuar varësi apo efekte anësore./AlbStroka.com/Të gjithë meritojmë një jetë të qetë, pa ankthe dhe pagjumësi…

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top