You Are Here: Home » Mjekësi » Gjinekologji » Mësoni periudhën e menopauzës me një analizë të thjeshtë gjaku

Mësoni periudhën e menopauzës me një analizë të thjeshtë gjaku

Nga Lorena Stroka

Vetëm me një analizë të thjeshtë gjaku, çdo grua mund të mësojë me saktësi moshën në të cilën ajo do të hyjë në periudhën e menopauzës. Testi  u realizua nga një grup mjekësh Iranianë, në rast se vërtetohet edhe nga hulumtime të mëtejshme, do të jetë mjaft i vlefshëm për të gjitha gratë që dëshirojnë të programojnë krijimin e familjeve të tyre, dhe e gjithë kjo do të bazohet në matjen e një hormoni (AMH), që sekretohet nga vezoret – hormon i cili reduktohet me kalimin e kohës.

© Ndalohet ribotimi i shkrimit pa autorizimin e autores.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top