You Are Here: Home » Gnomonologji » E shkuara, kaloi, iku. E ardhmja nuk ka ardhur ende, rrjedhimisht, asnjëra prej këtyre dy koncepteve nuk është reale…

E shkuara, kaloi, iku. E ardhmja nuk ka ardhur ende, rrjedhimisht, asnjëra prej këtyre dy koncepteve nuk është reale…

lorena-stroka-thenie-albstroka-blog-facebook© Lorena Stroka

E shkuara, kaloi, iku. E ardhmja nuk ka ardhur ende. Rrjedhimisht, asnjëra prej këtyre dy koncepteve nuk është reale! E vetmja gjë që ekziston është e tanishmja, e sotmja, e këtushmja. E kaluara është e tanishmja e së djeshmes, dhe e ardhmja, e tanishmja e së nesërmes. Që të dyja vijojnë të jenë në të njëjtën pikë, tek e tanishmja./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top