You Are Here: Home » Shkencë » 20% e njerëzve beson në ekzistencën e UFO-ve!

20% e njerëzve beson në ekzistencën e UFO-ve!

Nga Lorena Stroka

Jashtëtokësorët ekzistojnë  dhe jetojnë mes nesh të maskuar si njerëz, të paktën këtë gjë beson 20% e njerëzve të anketuar në një anketë ndërkombëtare. Sondazhi i realizuar nga Routers, në bashkëpunim me Kompaninë Kërkimore Ipsos… në 23000 të rritur në 22 vende, tregoi se më shumë se 20% e njerëzve në Indi dhe Kinë mendojnë se jashtëtokësorët ecin mes nesh të maskuar në njerëz të thjeshtë, ndërsa në Belgjikë, Suedi dhe Holandë vetëm 8% e popullësisë mbështet diçka të tillë. Megjithatë, pjesa dërrmuese e të anketuarëve, 80% e tyre nuk beson në “përralla me mbretër”.  Sipas të njëtit sondazh, më shumë burrat (22%) se sa gratë (17%) janë të mendimit se jashtëtokësorët jetojnë në Tokë. Shumica e atyre që besojnë tek jashtëtokësorët janë nën 35 vjeç dhe u përkasin të gjitha shtresave shoqërore.

© Albstroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top