You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » PLATONI: JA SA VJET DUHET TË JETË BURRI MË I MADH SE GRUAJA

PLATONI: JA SA VJET DUHET TË JETË BURRI MË I MADH SE GRUAJA

-sa-vjet-duhet-te-jete-burri-me-i-madh-se-gruaja-albstroka-lorena-stroka© Lorena Stroka

Këtë kureshtjen e pashëndetshme të disa njerëzve lidhur me diferencën e moshës së një çifti, vërtet nuk e kam kuptuar… Sidomos, në Shqipëri, gjëja e parë që të pyesin, kur të shikojnë të shoqëruar është: “Sa vjet diferencë keni me njëri tjetrin?”. Përgjigjia që unë zakonisht u kthej në raste të tilla është: “Aq sa duhet!”. Nuk është aspak e sjellshme të pyesësh tjetrin për moshën apo për lartësinë e të ardhurave të tij vjetore. Janë gjëra shumë personale për t’u ndarë me këdo.

Dhe meqë jemi tek tema e moshës, a  e dini se cili ishte mendimi i Platonit lidhur me këtë? Sipas tij, gruaja duhet të jetë sa gjysma e viteve të burrit, plus 7 të tjera, për shembull, një burrë 40 vjeç duhet të ketë një grua 27 vjeçe. Si rezulton kjo? Ja disi kështu: 40:2=20+7=27./AlbStroka.com/Mendoj se lumturia e një çifti nuk varet nga vitet që i ndajnë, por nga karakteri i tyre. Pra, nuk ka asnjë rëndësi nëse mashkulli është 10, 15 apo 20 vjet më i madh se femra./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top