You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » GJËRAT KINKY QË FEMRAVE U VJEN TURP TË PRANOJNË HAPTAS….

GJËRAT KINKY QË FEMRAVE U VJEN TURP TË PRANOJNË HAPTAS….

albstroka-lorena-stroka-kinky-fantazitë-e-femrave-ne-seksNga Lorena Stroka

Se çfarë bëjnë çiftet në dhomën tyre të gjumit është çështje plotësisht personale. Por, kjo nuk na pengon të diskutojmë fantazitë e tyre seksuale, sidomos të femrave që duan të bëjnë, por nuk guxojnë t’i pranojnë haptas. Më konkretisht, një ekip kërkuesish përpiloi një pyetësor me përmbajtje seksuale, përmes të cilit ftonte femrat të përgjigjeshin pa ndrojtje lidhur me fantazitë e tyre të fshehta.

Mes shumë përgjigjeve të dhëna mbizotëruan:

 • të xhironin sex tape (të filmonin një skenë seksuale)
 • të kryenin marrëdhënie seksuale në praninë e të tjerëve.
 • të maskoheshin në një tjetër (p.sh. infermiere, police, murgeshë, prostitutë).
 • të kryenin seks të shfrenuar në ashensor ose në zyrën e punës.
 • Të kyenin qoftë dhe një herë cyber sex (seks nga kompjuteri).
 • të kryenin marrëdhënie seksuale me një burrë të martuar.
 • të ndiqnin bashkë me partnerin filma porno dhe të ndiqnin shembullin e tyre…
 • të bënin one night stand (seks me një të panjohur).
 • të bënin seks në det.
 • të pozonin lakuriq  në pozicione të turpshme.
 • të bënin striptizë.
 • të bënin seks me dy apo tre meshkuj njëkohësisht./albstroka.com/

Mirë u lexofshim në shkrimin e rradhës…

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top