You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » SA PARTNERË EROTIKË KANË FEMRAT DHE MESHKUJT DERI NË MOSHËN 44 VJEÇ?

SA PARTNERË EROTIKË KANË FEMRAT DHE MESHKUJT DERI NË MOSHËN 44 VJEÇ?

Nga Lorena Stroka

Në qoftë se vetëpyeteni se sa partnerë erotikë mund të kenë  mesatarisht femrat dhe meshkujt deri në moshën 44 vjeç përgjigjia do t’ju befasojë! Më konkretisht, sipas një hulumtimi të botuar në “Daily Mail” u konstatua se femrat nga mosha 35-44 vjeç kishin 5 partnerë erotikë, ndërsa meshkujt nga ana tjetër vetëm 8.

Tani nëse doni të mësoni se cilat femra kanë më shumë sukses me meshkujt, pra, mbi 10 partnerë erotikë brenda një dekade, ishin ato që i përkisnin klasave të larta shoqërore, si dhe ato që punonin për jetë karrieriste./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top