You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » KAMASUTRA: TEKNIKA PËR PENETRIM SPECIAL, 18+

KAMASUTRA: TEKNIKA PËR PENETRIM SPECIAL, 18+

Nga Lorena Stroka

Përshëndetje të gjithëve!

Sikurse çdo formë tjetër arti, ashtu dhe seksi (sepse në një farë mënyrë është art), në qoftë se nuk shoqërohet nga teknikat e veta, do të rezultojë i dështuar… Dhe çfarë duhet të bëjnë meshkujt për t’i kthyer shpinën dështimit dhe buzëqeshur suksesit? Natyrisht të mësojnë teknikat e penetrimit special… Në faq. 113 (kapitulli VIII), autori i Kama Sutrës citon 9 teknikat që çdo mashkull duhet të përvetësojë para se të ndajë shtratin me një femër:

1. Qasja: Të dy partnerët të zhveshur tërësisht kryejnë fërkim të fortë të organeve gjenitale (në këmbë apo shtrat, si t’u vijë për mbarë).

2. Rrotullimi: Mashkulli orienton me dorën e vet penisin (linga) përreth vaginës (yoni) për 1-2 minuta (siç ndodh me akrepat e orës).

3. Ngjitja: Teknika e “ngjitjes së malores” zbatohet më mirë kur të dy partnerët rrinë shtrirë, femra poshtë dhe mashkulli sipër saj. Përmes penisit, partneri përpiqet të “çajë” rrugën e vështirë… sipërfaqësisht…

4. Fërkimi: është pikërisht e kundërta e “malores”, këtu keni të bëni me “fushore”, për të mos thënë fundore, nga ngjitja kaloni në zbritje (pra, puthje organesh gjenitale, pa penetrim).

5. Kamzhikimi: Për gati 2 minuta mashkulli “kamzhikon” në mënyrë të shkallëzuar me organin e vet pjesën sipërore të vaginës, duke u përqëndruar kryesisht te “zemra” e saj (klitorisi), derisa e skuqë dhe bën flakë.

6. Penetrimi egërsor: Ndodh kur mashkulli tërheq jashtë penisin nga hyrja vaginale dhe pastaj e “rizhyt” në të,  më thellë, më egër dhe më shpejt.

7. Goditja e derrit të egër: Mashkulli jargavit dhe penetron njërën anë të vaginës me kokën e penisit të tij, por, shumë ama. Domethënë në vend që ta penetrojë në qendër, si zakonisht, përqëndrohet majtas ose djathtas vetëm.

8. Goditja e demit: Këtu mashkulli vepron njëlloj si më sipër, veçse këtë herë, jargavit me gjuhën e tij dhe penetron të dyja anët, njëherë majtas dhe njëherë djathtas, shpejtësisht, fortësisht dhe burrërisht.

9. Turma e milingonave: Është pjesa më HOT dhe domethënëse e penetrimit, bëhet fjalë për hyrje-daljen e vetëtimshme të penisit në vaginë, pa pushim./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top