You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » Femrat preferojnë gjatësinë apo trashësinë?

Femrat preferojnë gjatësinë apo trashësinë?

Nga Lorena Stroka

Çfarë është më e rëndësishme gjatësia apo trashësia? A luan rol teknika e mashkullit në kënaqjen e një gruaje? Cila është gjatësia mesatare e penisit? Përgjigjet vijojnë si më poshtë:

  • Gjatësia e penisit në gjendje të relaksuar nuk është e njëjtë me atë gjatë raportit seksual.
  • Gjatësia e penisit normal te të rriturit është 12 – 15 cm. Ndërsa diametri 2.8 cm në gjendje të relaksuar..
  • Penisi i madh nuk “garanton” orgazmë të suksesshme te gruaja.
  • Penisi i madh mund të shkaktojë dhembje dhe jo kënaqësi gjatë penetrimit.
  • Faloplastika estetike nuk ka të bëjë vetëm me burrat që vuajnë nga mikrofalia e vërtetë.
  • Vagina e një gruaje që nuk ka lindur është 7.5 cm, dhe gjatë stimulimit seksual arrin deri në 10 cm.
  • Përfundimisht, studimet kanë treguar se grave u intereson më shumë trashësia se sa gjatësia./AlbStroka/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top