You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » 16+/ KËNAQËSIA E DEPËRTIMIT TË DYFISHTË!

16+/ KËNAQËSIA E DEPËRTIMIT TË DYFISHTË!

depertimi-i-dyfishte-keshilla-nga-lorena-stroka-gazeta-albstrokaNga Lorena Stroka

Përshëndetje të gjithëve!

Specialistët e seksit e kanë cilësuar si një prej pozicioneve më të guximshme në botën e marrëzive intime, dhe sigurisht nuk u drejtohet femrave fillestare, por, vetëm atyre që posedojnë njëfarë përvoje në praktikimin e seksit anal!

Depërtimi i dyfishtë (anal dhe vaginal), përbën fantazi e shumë femrave, të cilat për shkak të mentalitetit të partnerit, apo rrethanave ku ato jetojnë, nuk e zënë fare në gojë. Megjithatë për ato që janë drejt eksplorimit të së pakufijshmes, procesi është lehtësisht i kuptueshëm. Femra ulet sipër mashkullit dhe ndërsa shijon depërtimin e penisit në anus, në kohë paralele, vendos vibratorin në vaginën  e saj të lëngëzuar. Është e këshillueshme, që të qëndrojë me shpinën e kthyer nga fytyra e partnerit, me qëllim që edhe ai të ketë lirshmëri në parjen  e zonës gjenitale gjatë kontaktit, por, edhe ajo të fitojë hapësirë të mjaftueshme për përdorimin e lodrës së seksit./albstroka.com/Përfitimi është i dypalshëm, së pari, për femrën që përjeton dopio kënaqësi, dhe së dyti, për mashkullin që e lëvizë partneren si të dojë, pa dëgjuar ankesat klasike: “aty më dhemb, këtu më djeg!”

Femrat që e kanë provuar flasin për një përvojë unike…

Shihemi në shkrimin e radhës!

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top