You Are Here: Home » Mjekësi » Seksi mund të na vrasë!

Seksi mund të na vrasë!

Nga Lorena Stroka

Sipas disa hulumtuesve Britanikë, rritja e ndjeshme e intensitetit në aktivitetin fizik – siç vërehet kur vrapojmë ose bëjmë seks – rrit rrezikun e pësimit të një infarkti të mundshëm – veçanërisht kur bëhet fjalë për njerëzit që nuk ushtrohen rregullisht (në të dyja sportet).

Prej kohësh është e njohur se aktiviteti fizik që bëhet në mënyrë të gabuar mund të shkaktojë probleme kardiake. Hulumtimi në fjalë, sheh dritën e botimit më shumë për të na rikujtuar  marrjen parasysh të një rreziku kaq serioz që mund të kushtojë akoma dhe jetë njeriu.

© Ndalohet ribotimi i shkrimit pa autorizimin e autores.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top