You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » I PARI NË BOTË QË ZVOGËLOI PENISIN E VET! (FOTO)

I PARI NË BOTË QË ZVOGËLOI PENISIN E VET! (FOTO)

Nga Lorena Stroka

E vërteta është se deri më sot, kishim dëgjuar vetëm për zgjatje dhe jo zvogëlim penisi. Një djalë 17 vjeçar nga Florida e Shteteve të Bashkuara të Amerikës është personi i parë në botë që vendosi të shkurtojë organin e tij gjenital.

Sipas lajmit të botur në Journal of Sexual Medicine, përmasat e penisit të të riut ishin jashtëzakonisht të mëdha për të kryer marrëdhënie seksuale.

albstroka-seksologji-lorena-stroka-gazetareE kishte 18 cm të gjatë dhe mbi 25 cm të trashë, të ngjashëm me top regbi.

Megjithëse për shumë meshkuj pasja e një penisi të madh përbën ëndërr, për të riun nga Florida e Jugut ish një makth i vërtetë. Problemi në rastin e të riut nuk ishte gjatësia, por trashësia.

Pacienti në fjalë iu nënshtrua dhe një ndërhyrjeje tjetër për ndreqjen e formës së organit të vet. Qysh në moshën 10 vjeç kishte pësuar tre episode priapizmi (gjendje gjatë së cilës penisi qëndron i ngritur për orë të tëra dhe gradualisht shtrembërohet).

Operacioni u krye me sukses dhe mjekët i bën një penis simetrik duke i ndryshuar jetën njëherë e përgjithmonë./albstroka.com/

Mirë u lexofshim në shkrimin e radhës…

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top