You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » Si të stimuloni një mashkull

Si të stimuloni një mashkull

Nga Lorena Stroka

Stimulimi i prostatës dhe anusit lindin kënaqësi intensive seksuale. Kjo teknikë është shumë e dobishme, sidomos kur mashkullorësia e partnerit tuaj është në rënie. Para se të veproni, lyeni më parë gishtin apo gishtrinjtë tuaj me një lloj substance lubrifikante (nëse nuk e bëni, partneri juaj do të dëmtohet) dhe përshkojini avash – avash brenda testikujve, në një thellësi prej rreth 5 cm. Që të stimuloni gjendrën e prostatës, shtypni murin e përparmë të testikulit me lëvizje të lehta vertikale. Njëkohësisht, shtypni fort me kyçin e dorës zonën prapa qeses së herdheve.

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top