You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » 7 rekorde seksuale!

7 rekorde seksuale!

Nga Lorena Stroka

Çdo vit dëgjojmë për thyerje të ndryshme rekordesh, në sporte, në punime artistike, në ndërhyrje kirurgjikale, në gastronomi, në seks, por dhe në gjithçka tjetër mund të imagjinoni. Të cilat herë na bëjnë për të qeshur dhe herë na vënë në mendime…  Gjatë leximit të rekordeve vijuese ka shumë gjasa që t’ju ndodhin të dyja bashkë:

Rekord për penisin më të madh

  • Dr. Robert Dickinson, në vitin 1913, gjatë matjes së penisit të një burri, u përballë me diçka aspak të zakonshme. Përmasat e penisit në fjalë ishin: 34. 3 mm i gjatë dhe 15.8 mm i trashë. Aspak normale!!!

Rekord për madhësi testikujsh

  • Sipas shkrimtarit të librit Martesë Ideale, Τ. Η. Van de Velde, diametri mesatar i testikujve për meshkujt e rritur duhet të jetë 2 – 2.5 mm. Domethënë në madhësinë e topave të ping-pongut. Megjithatë, në Afrikë është regjistruar rekordi i testikujve më të mëdhenj. Diametri i testikujve të Afrikanit arrinte në 76. Sa “topat” e King Kongut domethënë!

Rekord mëmësie

  • Gruaja që lindi më shumë fëmijë në botë ishte një fermere nga fshati Shuya, në lindje të Moskës. Kjo zonjë lindi 27 herë, pasi që nga 1725 – 1765 lindi 16 herë (binjakë), 7 herë (trinjakë) dhe 4 herë (katërnjakë). Urime zonjës në fjalë!

Rekord Masturbimi

  • Sipas hulumtimeve, një adoleshent mund të masturbohet deri në 11 herë në orë. Mirë po rekordin e thyeu një 28 vjeçar, i cili para syve të habitur të mjekëve të Qendrës për Studime Seksuale Bashkëshortore, arriti plot 16 masturbime brenda 60 minutave.

Rekord atësie/mëmësie

  • Shaun Steard ishte vetëm 12 vjeç kur u bë babai më i ri në botë, ndërsa nëna më e re në botë ishte 5 vjeçarja Lina Medina nga Peruja.

 Rekord derdhjeje (sperme) në distancë

  • Distanca mesatare e derdhjes së spermës nuk është më shumë se 20 cm. Megjithatë rekordi i përket gjermanit
    Horst Schult, i cili arriti ta derdhte në një distancë prej 5. 71 mm. Këtu, zotëria meriton duartrokitje!

 Rekord gëlltitjeje sperme

  • Një aktore jo dhe aq e njohur Amerikane, Michelle Monaghan, është mbajtësja zyrtyre e rekordit të gruas më të etur për spermë… Në vitin 1992 në një spital të Los Angeles, mjekët arritën t’i sekretonin nga stomaku 457 ml spermë (!!!) - (Kush e di ndoshta vuante nga mostretja e shkreta grua?!). Ma merr mendja se pasi doli nga spitali, stacioni i parë i saj duhet të ketë qenë ndonjë… repart ushtarak!).

© Albstroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top