You Are Here: Home » Gnomonologji » PYETJA NUK ËSHTË SE KUSH DO TË MË LEJOJË, POR SE KUSH DO TË MË PENGOJË? SIPËRORIT I VJEN KEQ QË NUK ËSHTË I PËRSOSUR, JO QË NUK ËSHTË I FAMSHËM… ASNJË HERO NUK ËSHTË I PAVDEKSHËM DERISA TË VDESË…

PYETJA NUK ËSHTË SE KUSH DO TË MË LEJOJË, POR SE KUSH DO TË MË PENGOJË? SIPËRORIT I VJEN KEQ QË NUK ËSHTË I PËRSOSUR, JO QË NUK ËSHTË I FAMSHËM… ASNJË HERO NUK ËSHTË I PAVDEKSHËM DERISA TË VDESË…

fjale-te-arta-albstroka-lorena-stroka-albstroka-reviste-ne-gjuhen-shqipeShqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Pyetja nuk është se kush do të më lejojë, por se kush do të më ndalojë?
  • Unë, gjithçka, në çdo mënyrë, tani menjëherë. Ky është arti i kohës…
  • Dembelizëm do të thotë të çlodhesh para se të lodhesh…
  • Në fund të gjitha pjesët e trupit të njeriut lodhen, përveç gjuhës.
  • Sipërorit i vjen keq që nuk është i përsosur, jo që nuk është i famshëm…
  • Të gjitha janë kalimtare, dhe fama dhe i famshmi…
  • Asnjë hero nuk është i pavdekshëm derisa të vdesë…
  • Lavdia duhet të jetë rezultati dhe jo motivi i veprimeve të tua./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top