You Are Here: Home » Mjekësi » Bukuri » XHEL ALOE VERA (100% ORGANIK) – MË I MIRI NË TREG

XHEL ALOE VERA (100% ORGANIK) – MË I MIRI NË TREG

Përshëndetje vajza!

Në qoftë se xheli aloe vera është një nga përbërësit që ju parapëlqeni ta përdorni për përgatitjen e recetave të bukurisë, do t’ju rekomandoja të zgjidhnit këtë. Nuk më pëlqen të them fjalë të mëdha, por mendoj se është më i miri që qarkullon sot për sot në treg (kam 4 muaj që e përdor). E kisha porositur dy javë më parë bashkë me disa produkte të tjera si: vajra esencialë dhe mjaltë të pastër, dhe përfundimisht dje më erdhën me postë. Pa dashur të përçmoj shtetet e tjera, mendoj se Greqia dhe Gjermania kanë produktet më të mira kozmetike për sa i përket cilësisë, ndaj dhe në vend që t’i blija këtu, i porosita të më vinin andej./AlbStroka.com/

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top