You Are Here: Home » Mjekësi » Bukuri » NË CILAT RROBA NUK DUHET PËRDORUR KURRË DETERGJENT ZBUTËS? (EKSKLUZIVE)

NË CILAT RROBA NUK DUHET PËRDORUR KURRË DETERGJENT ZBUTËS? (EKSKLUZIVE)

në-cilat-roba-nuk-duhet-përdorur-detergjent-zbutës-shkrim-nga-lorena-stroka-albstroka-blog-reviste-bukurie© Lorena Stroka

Nuk ka grua që të mos përdorë detergjent zbutës në larjen e rrobave. Në treg mund të gjeni detergjente të llojeve të ndryshme (për rroba njëngjyrëshe, disa ngjyrëshe, për të leshta, sintetike etj.., etj.), të cilat u japin rrobave aromë të këndshme, butësi dhe ndjesi përkëdhelëse.

Megjithatë, ka disa rroba në të cilat duhet shmangur përdorimi i detergjentëve në fjalë. Për shembull, në larjen e peshqirëve absorbues (përthithës) përdorimi i zbutësve është i dëmshëm, pasi këta lloj peshqirësh përmbajnë silikone. Por, dhe në veshjet sportive apo pëlhurat e përbëra nga mikro-fibra./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top