You Are Here: Home » Mjekësi » Bukuri » KËSHILLA PRAKTIKE PËR SHTËPINË… (EKSKLUZIVE)

KËSHILLA PRAKTIKE PËR SHTËPINË… (EKSKLUZIVE)

albstroka-lorena-strok5Nga Lorena Stroka

Qumështi, kripa, pudra e bebeve, fundaqi i kafesë dhe coca cola mund të bëjnë mrekullira, mjafton të përdoren ashtu si duhet. Çfarë dua të them me këtë?

Kripa: heq njollat e verës.

Qumështi: zhdukë njollat e bojës së stilolapsave.

Pudra e bebeve: përthithë yndyrën e njollave (p.sh. vajin).

Fundaqi i kafesë: ndihmon në zhvillimin e shpejtë të bimëve, pra, mos harroni ta derdheni në një vazo me lule.

Coca cola: njhet si pastruesi më i mirë i yndyrnave, përdoreni për larjen e sobës apo tenxhereve/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top