You Are Here: Home » Mjekësi » Bukuri » SI TË HIQNI NJOLLAT E KLORIT NË RROBA

SI TË HIQNI NJOLLAT E KLORIT NË RROBA

albstroka-blog-lorena-stroka-biografia-foto-si-te-hiqni-njollat-e-kloritNga Lorena Stroka

Jo rrallë herë na ndodh të bëjmë pis rrobat, duke derdhur pa dashje mbi to pije apo elemente të ndryshme kimike, të cilat lënë njolla tepër të vështira për t’u hequr me larje të thjeshta. Më poshtë po ju zbuloj dy metoda të thjeshta për eleminimin e njollave të klorit.

Sapo të njolloset pëlhura, hidhni menjëherë mbi të një dozë bujare alkooli. Lereni të veprojë rreth 15-20 minuta dhe pastaj lajeni si zakonisht.

Një tjetër mënyrë efikase për të parandaluar veprimin destruktiv të klorit është hedhja e një sasie të bollshme uthulle të bardhë mbi rrobën e porsa-njollosur. Lereni rreth 15 minuta të veprojë, fërkojeni fort disa herë, dhe mandej vendoseni në makinën larëse./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top