You Are Here: Home » Gnomonologji » Çfarë është ajo që plaket më shpejt? Mirënjohja… Pafundësia nuk ka fillim, përndryshe do të kishte dhe fund… Vdes nga jeta dhe jetoj nga vdekja…

Çfarë është ajo që plaket më shpejt? Mirënjohja… Pafundësia nuk ka fillim, përndryshe do të kishte dhe fund… Vdes nga jeta dhe jetoj nga vdekja…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Bukuria është tradhti e heshtur.
  • Rrënjët e edukatës janë të hidhura, ndërsa frytet të ëmbla.
  • Në qoftë se gjërat nuk bëhen siç duam, atëherë duhet t’i duam ashtu siç bëhen.
  • Çfarë është ajo që plaket më shpejt? Mirënjohja.
  • Vdes nga jeta dhe jetoj nga vdekja.
  • Mos thuaj ato që nuk (duhen) thënë.
  • Pafundësia nuk ka fillim, përndryshe do të kishte dhe fund.
  • Trupi është tempulli i shpirtit.
  • Jeta që kalon pa u vënë re, nuk ia vlen të jetohet.

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top