You Are Here: Home » Mjekësi » Bukuri » VITAMINAT QË PARANDALOJNË PLAKJEN E LËKURËS DHE PËRFORCOJNË RRITJEN E FLOKËVE…

VITAMINAT QË PARANDALOJNË PLAKJEN E LËKURËS DHE PËRFORCOJNË RRITJEN E FLOKËVE…

© Lorena Stroka

Përshëndetje të gjithëve!

Sot, nuk do të flasim as për receta dhe as për maska, por vetëm për vitamina, dhe jo për vitamina dosido, por për më të mirat në llojin e vet. Cilado prej jush dëshiron të parandalojë procesin e plakjes, të përmirësojë cilësinë e lëkurës, të forcojë thonjtë e butë si dhe të ketë flokë të shëndetshme dhe volumnoze, do t’i rekomandoja të merrte Power Health CLASSICS PLATINUM RANGE Hair, Skin, Nails.

Tabletat e mësipërme janë të pasura me aminoacide, vitamina dhe minerale, si zinku, kopra, biotini etj.,  të cilat në sasi të duhura kontribuojnë në funksion normal të flokëve, lëkurës dhe thonjve.

Të gjithave, pa përjashtim gjatë muajve të pranverës dhe veçanërisht të vjeshtës fillojnë dhe na bien flokët. Kjo gjë nuk është aspak shqetësuese, pasi menjëherë mbijnë fije të reja dhe më të forta… por në rast se vëreni rënie të tepërt, mbi 100 fije, atëherë, kryeni analiza gjaku (mos ndoshta keni nivele të ulta hekuri), një test gjinekologjik, si dhe një kontroll të detajuar për gjendrat tiroide./AlbStroka.com/

Vitaminat duhen marrë gjithmonë para shfaqjes së problemit, sepse po e latë për më vonë, procesi do të jetë dyfish më i vështirë.

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top