You Are Here: Home » Mjekësi » Bukuri » ÇFARË ËSHTË NORMCORE?

ÇFARË ËSHTË NORMCORE?

© Lorena Stroka

Përshëndetje të gjithëve!

Një prirje e re në ngjyrën e flokëve tashmë po bën mijëra adhurues anembanë botë.

Bëhet fjalë për normcore një movement që filloi në vitin 2014 dhe që mesa duket do të qëndrojë gjatë. Tendenca e re premton të sjellë tek ato që do ta provojnë ngjyrën e flokëve që kishin kur ishin adoleshente. Më konkretisht është lyerja e disa fijeve të holla në ngjyrë më të ëmbël se sa vitet e shkuara.

Normcore është një kategori tjetër ngjyre, nuk është as ombre dhe as platine, por anti-ombre dhe anti-platine. Pra, ngjyra më në modë sot për sot e flokëve është e mjalta. Në qoftë se ju pëlqen, s’ju mbetet gjë tjetër veçse ta provoni./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top