You Are Here: Home » Mjekësi » Bukuri » AVOKADOJA KUNDËR TULLACLLËKUT

AVOKADOJA KUNDËR TULLACLLËKUT

© Lorena Stroka

Përshëndetje të gjithëve!

Humbja e flokëve është një torturë e vërtetë sa për meshkujt po aq edhe për femrat. Studime të ndryshme kanë treguar se fruti i avokados është një nga tonikët më të mirë për lëkurën e kokës, pasi ndihmon në mbirjen dhe rritjen e flokëve.

Çfarë të bëni?

Merrni një avokado në madhësi mesatare dhe treteni, bëjeni si pure, pastaj bëni me të masazh në lëkurën e kokës. Lereni të veprojë për rreth 10-15 minuta, dhe në vazhdim lahuni normalisht. Shumë shpejt do të vëreni tonifikim të lëkurës së thatë e të lodhur si dhe daljen e fijeve të reja të flokut. Metoda e mësipërme nuk u drejtohet atyre që janë tërësisht tullacë, por vetëm atyre që kanë flokë të rrallë ose rënie të pjeshme flokësh./AlbStroka.com/

Shihemi pas pak…

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top