You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » GJERMANIA VENDI QË OFRON MË SHUMË SHËRBIME SEKSI ME KAFSHË!

GJERMANIA VENDI QË OFRON MË SHUMË SHËRBIME SEKSI ME KAFSHË!

Nga Lorena Stroka

Gjermania vijon të jetë vendi me numrin më të lartë të shtëpive publike që ofrojnë shërbime seksi me kafshë. Përhapja e epidemisë së zoofilisë po merr përmasa alarmante në mbarë botën. Vende të tilla si: Japonia, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Brazili, Argjentina, Spanja, Danimarka, Belgjika etj., jo vetëm nuk e dënojnë (zoofilinë), por, kanë ndërtuar industri të tëra seksi për promovimin e parafilisë në fjalë. Madje, nuk janë të paktë ata që e konsiderojnë thjesht “mënyrë jetese”, zgjedhje personale, dhe në asnjë mënyrë anomali. Në vitin 1969, zoofilia, ndaloi së qeni krim, ndërkohë që vitet e fundit, numri i personave që besohet se janë përfshirë në veprime të tilla të turpshme, të sëmura dhe krejt çnjerëzore është rritur ndjeshëm.

Dy vjet më parë, autoritetet Gjermane bënë me dije se së shpejti do të rihynte në fuqi ligji që ndalonte marrëdhëniet seksuale me kafshë. Po ashtu dhe Parlamenti Europian nisi të rishikonte ndryshimet që duheshin bërë në Kodin që mbronte të drejtat e kafshëve… Të gjitha këto në teori, sepse praktika dëshmon krejt të kundërtën./AlbStroka.com/

Ja, pra, pse dënimi me vdekje nuk duhej shfuqizuar asnjëherë…

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top